Solskjaer'in Haaland üzüntüsü

Solskjaer'in Haaland üzüntüsü
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Man. United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Erling Braut Haaland gibi bir oyuncuya sahip olma fırsatını kaçırdığı için duyduğu üzüntüyü gizlemiyor.

Kırmızı Şeytanlar'ın da radarında yer alan genç golcüyü geçtiğimiz günlerde Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund kadrosuna katmayı başarmıştı.

Aynı zamanda vatandaşı olan Solskjaer'in Molde döneminde kendisini çalıştırması ve aralarındaki yakın bağ gibi etkenler göz önünde bulundurulduğunda 19 yaşındaki yıldızın United'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Haaland'ın menajeri Mino Raiola, Ada basınında çıkan ve kendisinin uçuk talepleri nedeniyle Manchester temsilcisinin teklifini geri çektiğine dair haberleri yalanlayarak, oyuncusunun United yerine Dortmund'u seçmek için kendi sebepleri olduğunu dile getirdi.

Haaland'ı elinden kaçırdığı için büyük üzüntü duyan Solskjaer ise, Arsenal karşısında 2-0'lık skorla mağlup oldukları maçın ardından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dortmund mükemmel bir çocuğu kadrosuna kattı. Bundan daha fazlasını söyleyemem." ifadelerini kullandı.

Norveçli yıldız, sezon başından bu yana RB Salzburg formasıyla 16'sı Avusturya Bundesliga'da, 8'i UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplam 24 golün altına imzasını atarak tüm futbol kamuoyunun ilgisini çekmeyi başarmıştı.

(tr.beinsports.com)