Beşiktaş'tan son gelişmeler

Video yükleniyor...

Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ta son haftalarda alınan başarısız sonuçların yanısıra üst üste gelen sakatlık haberleri moralleri bozdu.

Demir Grup Sivasspor beraberliğinin Beşiktaşlı futbolcular arasında mağlubiyet havası yarattığı ifade edilirken, siyah-beyazlı oyuncuların daha fazla kenetlenme sözü verdiği de gelen haberler arasında.

Beşiktaş'ta son dönemde alınan başarısız sonuçlar kadar yaşanan sakatlıklar ve kart cezaları da can sıkıyor. Sivas deplasmanında oyunu yarıda bırakan Vincent Aboubakar'ın HK Kayserispor ve Atakaş Hatayspor maçlarında da forma giyemeyeceği ifade edildi. Kamerun Milli Takımı'nda geçirdiği sakatlık nükseden Aboubakar'ın gerekirse Galatasaray derbisine kadar dinlendirilmesi gündemde.

Hes Kablo Kayserispor karşısında kart cezalısı olduğu için tribüne çıkacak olan Welinton'un yerine ise Montero'nun formayı sırtına geçirmesi bekleniyor. Sezonun ilk yarısında bulduğu şansları iyi değerlendiren İspanyol stoper, talihsiz bir sakatlıkla ilk 11'den uzak kalmıştı.

Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Cenk Tosun ve Ajdin Hasic'ten faydalanma şansı bulamayan Beşiktaş teknik heyetine sevindirici haber Larin'den geldi. Aboubakar gibi DG Sivasspor mücadelesinde sakatlanan Kanadalı forvetin durumunun iyi olduğu bilgisi geldi.

Beşiktaş teknik heyeti, formu beklenen seviyenin altında kalan N'Koudouyu ise uyardı. Fransız futbolcuya yaptığı hatalar anlatıldı ve dikkatini toplaması gerektiği belirtildi.