Güneş'in zorlu viraj için planı hazır!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, milli ara dönüşü 8 günde oynanacak 3 zorlu karşılaşmadan da maksimum puanı almanın hesabını yapıyor

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve kurmayları sekiz günde oynanacak üç maçın hesabını yapıyorlar.

Göztepe maçıyla başlayacak yoğun fikstürde Genk ve Ç.Rizespor ile karşılaşacak. Teknik heyet girilecek bu zorlu virajda kadro yapısını bozmadan en yüksek verimi almayı hedefliyor.  

Siyah beyazlılarda belinden sakatlığı bulunan Tolga Zengin dışında eksik bulunmuyor. Adriano Correia'nın milli aranın ardından takıma katılacağı gelen haberler arasında.

Vodafone Park'ta ise saha bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hasar gören saha zeminini Genk ile oynanacak Avrupa Ligi maçına kadar hazır hale getirmek isteyen yetkililer işi sıkı tutuyorlar. Zayıf bölgelere çim tohumu ekerek yapılan güçlendirme çalışması tamamlanırken ekilen çimin olgunlaşması bekleniyor. Yapılan çalışmaların bir gecikme yaşanmaması halinde 25 Ekim'de tamamlanması öngörülüyor.

Öte yandan Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları gündeme damga vurdu. Orman, Beşiktaş'a her fırsatta sahip çıktıklarını ifade ederken, futbolcular ile yapılan sözleşmelerin Türk Lirası'na çevirlmesi konusunda da Maliye Bakanlığı'nın belirlediği rakamların esas alınacağını söyledi.