İşte Ersun Yanal'ın Yukatel Denizlispor 11'i

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Süper Lig'in sekizinci haftasında oynayacağı Yukatel Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, kadro da şekillenmeye başladı. Sakatlıkları devam eden Nabil Dirar ve Emre Belözoğlu'nun dışında, takıma yeni dönen Victor Moses'ın da Denizli deplasmanında riske edilmesi beklenmiyor.

Kadroda değişiklikler planlayan teknik direktör Ersun Yanal'ın sağ bekte Mauricio Isla, sol bekte Hasan Ali Kaldırım'a formayı vermesine kesin gözü ile bakılıyor.

Çok konuşulan stoper pozisyonunda da değişikliğe gitmeye hazırlanan Yanal, Zanka'nın yanında Serdar Aziz'e forma vermeyi düşünüyor.

Ön liberoda Emre'nin yokluğunda Luiz Gustavo - Ozan Tufan ikilisini görevlendirecek olan tecrübeli teknik adam, 10 numara pozisyonu için Max Kruse'dan gelecek haberi bekliyor.

Alman yıldız kasığındaki ağrılar nedeni ile antrenmanlara katılamazken, durumunun Cumartesi günü yapılacak son taktik çalışmada netleşmesi bekleniyor.

Kanatlarda Garry Rodrigues ve Deniz Türüç ile başlaması beklenen Ersun Yanal, ileri uçtaysa vazgeçilmezi Vedat Muriç'i sahaya sürecek.