Galatasaray'ın rakipleri Everton ve Monaco

Video yükleniyor...

Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın ilgilendiği Mitchy Batshuayi ile ilgili İspanyol basınından transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

Yüksek tirajlı Marca gazetesi, siyah beyazlı yönetimin devre arasında gönderme kararı aldığı 25 yaşındaki forvete birçok kulüpten teklif olduğunu yazdı. Gazete, Cadena Ser radyosuna dayandırdığı haberinde Batshuayi için öncelikli teklifin Monaco'dan geldiğini öne sürdü. 
 
Monaco ile Valencia arasındaki iyi ikili ilişkilerin bu transferde Fransız ekibine avantaj sağlayacağı belirtilirken, Thierry Henry'nin de Batshuayi'yi çok istediği ifade edildi.
 
Belçikalı golcüyü kiralamayı düşünen iki takımdan birinin Galatasaray olduğu belirtilirken, diğer teklifin Cenk Tosun'un da forma giydiği Premier Lig temsilcisi Everton'dan geldiği kaydedildi. 
  
Valencia Genel Direktörü Mateu Alemany yaptığı basın toplantısında Batshuayi ile yollarını ayıracaklarını açıklayıp, birçok takımdan teklif olduğunu doğrulamıştı.

İspanyol kulübünün, Chelsea'den sezon başında 50 milyon euro satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladığı Belçikalı forvet, Valencia'daki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşattı. Resmi maçlarda 1044 dakika süre alan Batshuayi biri LaLiga, biri Şampiyonlar Ligi, biri de Kral Kkupası olmak üzere 3 gol atabildi.